Voor wie?

Iedereen is welkom bij echt!sport, als je maar een doel hebt. Denk hierbij aan afvallen, functionaliteit verbeteren, rugklachten overwinnen of trainen richting een wedstrijd. Mocht jij een sporter zijn zonder doel dan zijn er sportcentra in de regio waar je beter en goedkoper af bent.

Leeftijd speelt hierbij echt geen rol. Vaak denken mensen dat na een bepaalde leeftijd krachtsport niet meer kan of belangrijk is, maar juist dan is het belangrijk om je bewegingsapparaat in gang te houden en te blijven triggeren.

Aanmelden bij echt!sport

Omdat wij het belangrijk vinden te weten wie jij bent doen we met elke sporter die zich bij ons aanmeldt een intake van ongeveer een uur. Tijdens deze intake bespreken we wat het doel is van het sporten en gaan we samen kijken hoe we dit kunnen gaan bereiken. Ook doen we samen een aantal kleine oefeningen om te kijken hoe jouw lichaam reageert, zodat we jou daarna zo goed mogelijk kunnen begeleiden.  

Mocht je recent nog bij een fysiotherapeut of specialist onder behandeling zijn geweest, dan zullen wij jou vragen of wij contact mogen opnemen met de desbetreffende persoon, zodat wij in samenspraak met deze fysiotherapeut of specialist het optimale traject voor jou kunnen uitstippelen.