Personal training voor echt!resultaat

Wil jij echt het optimale resultaat behalen en vind jij begeleiding belangrijk dan is Personal training voor jou geschikt! Dagelijks bieden wij diverse mogelijkheden tot Personal training. Deze trainingen kun jij zelf via de app inplannen op het moment dat het voor jou het beste uitkomt. Zo kun je ook voor je werk of na een avondje bank hangen nog even lekker komen trainen. 

Tijdens de Personal training draait het alleen om jou en jouw doelen. Samen zullen wij er elke training volledig voor gaan om deze doelen te bereiken. Ook wanneer jij lichamelijke ongemakken hebt en je hebt hiervoor al eens contact met een fysiotherapeut of andere medisch specialist gehad ben je bij ons van harte welkom. Indien nodig schakelen wij de desbetreffende specialist weer in om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. 

Wij bieden ook de mogelijkheid om tijdens deze uren met je eigen vrienden of familie te sporten. Op deze manier kun jij de kosten verdelen en met de vertrouwde mensen om je heen sporten en samen aan je doelen werken.